ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself

Представяне на liro4605

(1/4) > >>

liro4605:
        Здравейте !
Реших и аз да се представя.Казвам се Мирослав Неделчев от Пловдив.Както доста от хобистите и аз имах като дете някакъв ПИКО сет от който няма и помен . Сега даже разбирам че е бил в Н0.По късно през младежките години започнах да събирам в ТТ понеже предлагането в магазините на "Млад техник" поне в Пловдив беше по голямо.Имам още някой остатъци от ТТ но релсовия път го раздадох на приятели който са виновниците да възобновя наново колекционирането. Като видях какви са днешните модели и онемях.Работя като машинист на ел. локомотиви и затова страста ми към ел. тягата е разбираема.Има още някой работи който не са ми ясни около по професионалното правене на макети но всички с времето си.Друг виновник да подновя събирането на модели е държавата Швейцария.Уникална със своята природа и начинание в жп транспорта.Немога да подмина и нейната съседка Австрия затова и съм се ориентирал към колекциониране на SBB и OBB.За година две с доста мъки събрах прилична колекция която много ме удовлетворява.Понеже несъм наясно с правилата на форума незнам тук ли да кача някоя снимка или в "Представете модел".  http://www.vbox7.com/user:liro4605?p=allvideos

pach:
Така си и мислехме - още един професионалист сред нас хобистите!!!
Добре дошъл (вече официално)!!!
 :drinks: :drinks: :drinks:
И двете железници - Швейцарската и австрийската са чудесни на сън (модели) и на яве (живота)!!
Чудесно си започнал, доколкото разбрах (от друга тема) си окончателно в НО !!?!!
Моделите може да ги представиш или в нова твоя тема - колекцията на  liro4605 (или по име) или отделен модел в "Представете модел" - особено ако такъв не е представян в този раздел.
Успех и наслада в хобито!!!
 :clapping: :hi:

mgirginov:
Добре дошъл  :drinks:

hristo_t:
Добре дошъл и от мен Миро. С интерес следя твоите публикации в отдел " Продава"!

Vlado:
Добре дошъл и много приятни мигове с хобито! :)
Ако имаш желание да покажеш колекцията си най-добре е, според мен, да сложиш снимките си в "Моята колекция" в нарочно създадена за това тема.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия