Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Колекцията на liro
Der Hetzer:
--- Цитат на: liro4605 link=topic=2514.msg70884#msg70884 date=1326564107 ---(Image removed from quote.)
Снимката е уникално лоша ама пък кефа е веднъж.Пожелавам на всички есбибисти по един такъв влак.Тук липсва все още единия вагон.
По каталог на Роко са с различни номера 2 второкласни един първокласен един сервизен(този към машината) един ресторант и командния вагон.6 дали стигат :lol: Като се нареди е нещо уникално.Пожелавам ви го приятели. :drinks:
--- Край на цитат ---
Една от любимите ми композиции, поздравления :hi:
gregary:
Това е емблематична композиция за Швейцария!
Честито! :drinks:
Ей,много ме кефат тия двуетажните... ;D
Best Ripper:
А къде е електровозът в цялата работа? ;) Нямааа! Значи не се брои... :pleasantry: :pardon:
liro4605:
Електровозът е ясен и го има!Знае се и кой е!Новатора!Както казва щерката-"Моя набор"2000
Въпроса е в това дето го няма колекцията ми,обаче някакси така го усещам,че иска да го има,ама така някак си като БДЖ да го има. :blush2:
gzo:
--- Цитат на: liro4605 link=topic=2514.msg71562#msg71562 date=1327312197 ---Електровозът е ясен и го има!Знае се и кой е!Новатора!Както казва щерката-"Моя набор"2000
Въпроса е в това дето го няма колекцията ми,обаче някакси така го усещам,че иска да го има,ама така някак си като БДЖ да го има. :blush2:
(Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
Тез от снимката ако ги пуснат ще се избием по-между си за тях :diablo: ::)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия