Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Колекцията на liro
Krasi:
Бива си ги швейцарците :good: И аз съм хвърлил око от известно време на тази композиция, но засега имам само варианта с едноетажните вагони. Ще дойде ред и на тези, щом финансите позволят :nyam:
liro4605:
Малко в изневяра на любимата Швейцария ама то при комшийката е простено.Два много желани от мен локомотива преди още да съм знаел за форума и вобще да съм смятал че ще събирам наново модели.Точно в тези разцветки ги желах и то се сбъдна :yahoo:.
"Ivo" благодаря ти за всичко което правиш за мен и се надявам и за в бъдеще да сме коректни един към друг :hi: :hi: :hi:
1020 в тази разцветка ме разбива.Има доста прикачни и удоволствието да го оборудвам беше веднъж :yes:
Страхотни модели но сега не ми се правят повече снимки.Живко заради теб и Грегъри дето ме ръчкате склоних и тез да направя :hi:
Зазе видя ли къде е геолаина който ми подари :hi:
gregary:
Емблематичен електровоз! :yes:
Даму се кефиш много! :drinks:
gzo:
Миро, таз купчинка отзад да не е Джендем тепе :haha: :good:
zazo:
Като изключим E44, който по обективни причини ми е най-любимия електровоз, тези двата са едни от тези, които са ми направили най-силно впечатление. А от по-модерните неща 1014, може би е единствения, който истински харесвам и то точно в тези цветове. А по-принцип хич не си падам по пантографи. Силно се надвам някой ден да имам възможност пак да се впусна и в тая си слабост ОВВ, която засега е в дълбоко замразено състояние.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия