Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Колекцията на liro

<< < (18/19) > >>

gregary:

--- Цитат на: liro link=topic=2514.msg101399#msg101399 date=1444920346 ---и съм размислил ще му ги дам на магазинска цена.

--- Край на цитат ---

Мерси, че размисли и ми я даде на магазинска цена! :hi: &bgflag

liro4605:
Кратко уточнение да няма сърдити понеже получих запитвания за цистерните.Едната заминава при gregary другата се отказвам да я махам. :hi:

liro4605:
Извинявам се на всички който съм подвел с писането си

--- Цитат на: liro link=topic=2514.msg101399#msg101399 date=1444920346 ---От газовите цистерни взех 5,но май и 3 ще са ми достатъчни,та ако има някой мераклия и съм размислил ще му ги дам на магазинска цена.

--- Край на цитат ---
,но все пак мисля,че бях ясен и размислих ли щях да ги пусна в оказиона,където е мястото за продажби.
Интересно ми е момчета от къде ми намирате телефона и друго,не ви ли е неудобно да ми звъните толкова късно?

р.р. От мястото от където ги взех ми казаха,че вероятно,ще има още така че.....

Adrian:
Миро , честито за придобивките - за теб тръпката е най-голяма ! Сигурно 45 бр в композиция ще изглеждат величествено .

Не се сърди , но понеже темата за доставката на Лукойл цистерните ми я заключиха - а интересът продължава да е голям (както и ти виждаш) , да внеса едно разяснение от мениджмънта на ACME - "From AF 30010 are 90 pieces" . Но се планира същата цистерна LUKOIL" with different running number" - с друг номер . Тя ще бъде със собствен каталожен номер . Така че наистина ще има цистерни .

pach:
Една възможна алтернатива за тези дето нямат търпение за новата БДЖ-46 с друг номер.
Един колега от стендовиците е правил това миналото лято:
http://www.www.scalemodels-bg.com/phpbb/viewtopic.php?f=13&t=4975&start=0

ПП.Миро извинявай, но сбърках темата ти с тази за БДЖ-46!  :blush2:
Ама ти ги имаш доста та може би... :spiteful:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия