Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Теснолинейки

<< < (4/15) > >>

pavel75:
Само Септември - Добринище е. Другите две - Пазарджик - Варвара и Червен бряг - Оряхово ги закриха.
Линията до Рилския манастир мисля, че е била дековилка - 600 мм и няма шанс да се възстанови, тъй като голяма част от трасето сега е автомобилен път до манастира.

TheJackal:
Състоянието на линиите на солниците е перфектно. От 2011 год. лятото стават атракционни, тъй като са в района на природен резерват "Атанасовско езеро", по някъква програма на Европейския съюз за пътя на птиците "Via Pontika".

pach:

--- Цитат на: TheJackal link=topic=2524.msg43025#msg43025 date=1277188853 ---Състоянието на линиите на солниците е перфектно. От 2011 год. лятото стават атракционни, тъй като са в района на природен резерват "Атанасовско езеро", по някъква програма на Европейския съюз за пътя на птиците "Via Pontika".

--- Край на цитат ---

Май не е лошо да се поразходиш и малко фотографии да ни направиш за тук...
За мен е изненада това което казваш - мислех че отдавна е унищожено всичко.
Впрочем въобще , що не на правиш един фотографски поход в района???
Поморие и т.н. :spiteful: :spiteful: :spiteful:
 :good: ;D ;D ;D

TheJackal:
Пламене, това е идея! В Поморие няма таквоз чудо. Релсите на стандартните линии стигат до пивоварния завод, точно до прелеза посока Бургас - Слъчев бряг, има насип чакъл с лампа за краен коловоз. От там на сетне до гарата и предприятията в Поморие всичко е извадено, а гарата е руина. Само магазията и рампата останаха от едно време. Ето няколко интересни теми по този въпрос:
1. http://www.factor-bs.com/news-8593.html
2. http://luna.superhosting.bg/~burgasdu/index.php?option=com_content&view=article&id=1269%3A2010-03-23-13-38-00&Itemid=68

pach:
Те това е втората изненада за деня - аз мислех че нормалната съществува, а дековилката я няма, пък то обратното било... :scratch_ones_head: :sarcastic:
 ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия