Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Закупуване на аерограф от ибей
pach:
--- Цитат на: widowmaker link=topic=2532.msg43107#msg43107 date=1277305116 ---Остана Нил да се обади, че е навит за по скъпия, Пач изгоря вече :yes:
И да добавя:
Понеже ще платя с левовата карта, че в евровата няма кеш, цената на парче с доставката излиза 22,99+3=25,99/0,497848(пейпал курс лев/евро) = 52.20 лв
(Exchange rate: 1 Bulgarian Lev = 0.497848 Euros)
Т.е. с около 1.30 лв се оскъпява спрямо курс 1.96, но не мисля, че е проблем.
--- Край на цитат ---
Нещо не е както трябва - и така сме точно шест човека:
1.widowmaker - М180 / 0.2 мм
2.ivo - М180 / 0.2 мм
3.Tatcho - М180 / 0.2 мм
4.KRAKOMOBILA - М180 / 0.2 мм
5.nilfe - М180 / 0.2 мм
6.расн -по избор или М 130 / 0.3 мм защото от тях са общо шест а аз искам само един или М 180 / 0.2 мм
от които има цели десет.
Тоест аз и в двата случая се включвам независимост с кой модел защото продавача е един и пощата ще е една...
Та не разбрах защо да съм изгорял???? :focus:
Така че аз си осавам с модел М 130 / 0.3 мм и не съм изгорял , ами за сега се включвам в пощенските разходи освен останалото де..
тоест има все още 5бр. от М180 и 5 бр. от М130 !!!!!
Ако се включат още хора , пощата ще ни излезе под 2 евро на калпак!!!! :spiteful:
;D ;D ;D
TheJackal:
Брей, че много художници станахте! Да му мислят Пикасо и Моне! :lol:
nilfe:
За по-скъпият съм също. Няма да ви чупя хатъра я. Впрочем за който и да е съм в играта, но скъпият е с предимство. Но помислете за пощенските такси, сигурен съм, че ще нараснат на около 22-25 евро. Действайте.
P.S. Само нещо да добавя. Мисля, че чак толкова фин аерограф не ни трябва. Този по-скъпият е за нокто-декорация. Има такъв дори в комплект с боите. Но както решите, за е без значение. Просто ми трябва някакъв сносен аерограф.
widowmaker:
Пач, не подскачай, изгорял си с по-скъпия, а не, че ще останеш на сухо.
Спокойно, бе мен, радост ще има за всички.
Повече от 6 няма да товаря, не е ясно дали няма да стане 18х2 в един момент.
Като са с кутии, ще тежат...
Не ламти за много, ти така в един момент ще поискаш танк за 18Е от швабско да изпратят :lol:
После има и друго, като станат повече хората, има опасност да отвися с 5-6 аерографа и да
си ги имам за резервни части.
Това е, пиша на търговеца да се уточни цена транспорт,
за да няма изненади и след това купуваме 6 броя.
Тъкмо ще има време да се избистри темата тук.
П.П.
Нил е прав за 0.2 мм, но проблема не е в ноктодекорацията,
а по скоро в това, че 0.2 мм дюза работи с фини бои,
а аз не съм сигурен колко фини са ревелските, които ползвам...
Пиша на продавача, пък докато отговори ще избистрим кой точно да вземем,
то така и така търга свършва след 20-на дни - време имаме достатъчно.
nilfe:
Няма да си ги имаш за части, поне аз за себе си го твърдя. Последно от кои копуваме, евтините или скъпите.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия