Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Закупуване на аерограф от ибей

<< < (11/19) > >>

pach:
Перфектно!!!
Аз ще взема и този на Христо, пък ще видим как ще си го получи!?!!!!! :spiteful: ;) :drinks: :drinks: :drinks:
Казвайте кога и къде с парите...или когато дойдат?
Че и аз не бях в час три дена...

Христо, принципно съм почнал да си правя сам компресор от агрегат за хладилник, като се надявам с всички екстри да не ми излезе повече от сто лева.
Устройва ли те такОв "ъпгрейд"? ;D
(Още му събирам частите , но от някой имам вече за три...)

optron:
Компресорите за хладилник по принцип искат смазка за цилиндъра и тя обикновено се смесва с фреона.
Ще споделиш ли впечатления как работи с въздух, когато го направиш ?

pach:
Разбира се, но аз няма да го ползвам за фреон.
Това принципно положение, явно не е известно на безбройните моделисти,
 които са си направили домашните компресори, най-тихо работещите.
 ;D ;D ;D

optron:
На затова искам впечатления - дали работят тихо, дали не се износват бързо и тем подобни.
Ако се окаже, че работят добре и с въздух, това отваря доста нови възможности ...

XRISTO:
Аз преди години си бях направил компресор от хладилник, с който си помпах гумите на колата.Без бутилка беше.Отнемаше доста време за напомпването на гума, но нямаше проблем с нагнетяването.Тръгва без да се тормози дори при насрещно налягане 2 атмосфери (за повече - не съм пробвал).Само че се наложи да го срежа и му изведох входа и изхода отвън за да разделя маслото от нагнетателната и нагнетяващата част.Напълних го до половината с масло за да се маже и си работеше перфектно.  :good:

Всъщност, това може да се отцепи във отделна тема - всеки да сподели как се бори с подобни проблеми - кой с пари, а кой със изобретателност.  ;)

Пламене, благодарско за жеста - ще попитам Жоро на лична ако иска да ми изпрати моят аерограф с  едни неща на "Тилиг" и "Роко" , когато поръчката от австрийците е факт.Нали той идва на сбирките?Тоест, някоя събота можеш да му го предадеш.То малко ала "нероден Петко" - още не е потвърдена доставката, а тигана с олиото на печката...  ;D  :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия