Не съм скачал, а се смях, че "свършиха" общо 16 бр. аерографи.
Но бях на чужд (досадно работещ) компютър и не се сетих да пусна емотиконите със смях - само тоя с клечката и то по препоръка на домакина.
Аз също потвърждавам един брой от 0,3 мм.Принципно 18 евро (17,60) е застрахована пратка до 2,5 кг (или май беше до 5 кг) но пристига 99 % сигурно , но много бавно.Но струва ми с, че 6/7 аерографа не би трябвало да надскочат 5 кг...
Аз лично (но не го препоръчвам за групова поръчка) ползвам незастрахована за 8,60 евро от немско, която де факто
е също застрахована от загубване но до 50 евро (при обявена стойност) обаче ми пристига два пъти по-бързо , при това на домашен адрес а не на гише.Но както казах , не го препоръчвам за групова поръчка , щото ако стане нещо горим всички

,

а иначе само аз пия студена вода (до сега не съм имал проблеми

).
Даже вчера си получих в плик с обикновенна поща (4,30 евро от Германия) контейнеровоз , двуосен дълга база, без ОVР , но в перфектно състояние ... за 6 дена !!!
За аерографите.
Не виждам смисъл в такава малка разлика (0,2-0,3 мм) , след консултация и със специалисти. Тоест хора които ползват аерограф не от вчера , за мен като начинаещ ми препоръчаха да почна с 0,3 мм.
Виж , друго би било да има 0,15 - тогава разликата наистина е съществена от 0,3 мм.
Колкото до боите, всеки си има предпочитания към дадена марка (както Иво например) но всички сме еднинни в това коя боя не става за нищо.
А доколкото знам от врели и кипели аерографаджии

, ако не си прецедиш боята през дамски чорап

, преди да я сложиш в аерографа, ще имаш и плюене от дюзата

, както и често задръстване на иглата и куп други проблеми

.
Звучи логично нали?!!!