Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

електрически локомотив серия 42- къде да търся?

<< < (3/4) > >>

BDZ:
За мен това е най-красивия БДЖ локомотив. :nyam:

liro4605:
  Спор няма!А представяте ли си в годините си на производство с тоз дизайн какъв ФУРОР  е бил  :clapping:.
  Освен да събираме кворум и да отправяме запитване към фирми.Въпреки че това със запитването не ми е ясно ,но евала на колегите  :hi: за 46ката  :hi: :hi: :hi:!!!

BDZ:

--- Цитат на: liro4605 link=topic=2541.msg43762#msg43762 date=1278357567 ---  Спор няма!А представяте ли си в годините си на производство с тоз дизайн какъв ФУРОР  е бил  :clapping:.
  Освен да събираме кворум и да отправяме запитване към фирми.Въпреки че това със запитването не ми е ясно ,но евала на колегите  :hi: за 46кат  :hi: :hi: :hi:!!!

--- Край на цитат ---
Аз викам да поизчакаме за по-късно... примерно 3-4 месеца, че с текущата поръчка на доста хора са им олекнали джобовете и сигурно са на червено. Да мине време, да си приберем 46-иците, да спестим някой лев и наесен да ги ударим (производителите) в земята със запитване за 100-200 броя!!! :bb2:

KRAKOMOBILA:
Подкрепям.  :yes:

tritehiksa83:
Асолютно,и аз давам подкрепа на идеята ,работата е там,че самия модел е доста куриозен с дизайна си което неминуемо означава висока цена ,но както се казва -мерак с пари се гаси така че например както казва колегата да почакаме поне до декември месец,тъй че моля организаторите на инициативата 46-БДЖ да ударят едно рамо ако има интерес!! :prankster:
Хайде навивайте се момчета БДЖ БДЖ БДЖ :clapping: :clapping: :clapping:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия