Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
LEGO жп моделизъм
Mixy:
--- Цитат на: MetroiD link=topic=2544.msg43479#msg43479 date=1277974655 ---Mixy, това е един от най-добрите модели на Technic, че даже и пневматика си има - бравос за избора :) От подобни комплекти казвах на pach, че може да се реализира добре техническата част, пък като се добавят и моторчета от Power Functions, картинката е пълна.
--- Край на цитат ---
Мда, готино беше. Мрънках 3 месеца на нашите, докато се навият да ми го купят :)
nilfe:
Като малък съм играл с Лего. Братовчед ми имаше два конструктора на Лего, с които можеше да се построи 7-8 етажна сграда с внушителни размери. За да я посроим ни отнемаше цяла седмица. Та въпроса ми е дали все още се произвеждат и продават такива конструктори на Лего за начинаещи строители. С радост бих си взел един такъв да построя малко.
MetroiD:
nilfe, да, в момента имат перфектни сетове за строене на сгради като например тези трите:
Хубавото е, че стават както за начинаещи, така и за по-напреднали, частите им са полезни за всякакъв вид сгради. Тъкмо с това съм се захванал в момента, че следващото изложение идва. А освен сградите, имам и два сериозни проекта, които най-вероятно ще са готови преди останалото: вагон автовоз за локомотива EMD GP-38 и модел на Duewag GT6 (познат от линия 22). Ще пусна снимки по-нататък, като добият по-завършен вид, за да давате критика и препоръки по отношение на реализма.
pach:
Те тука уважаеми приятелю, ни гепи по бели гащи... :sarcastic: :pleasantry:
Нищо не разбираме от реализъм в Лего-конструирането...
Ще гледаме и слушаме от теб - човек винаги има какво ОЩЕ да научи!!!
:hi: ;D
MetroiD:
Що бе, простичко е - ако по вид го докарва (доста) на истинския модел, значи съм го уцелил. Ако не - значи трябва още да се помъча! ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия