Измина почти седмица от както
„Играта продължава“ стана част от историята на един приятен и пробивен клуб в България.
Поздравления за организацията, ентусиаста на хобисти и хобистки (и все убавици

) и най-вече за това, че въпреки проблемите съпътстващи едно такова дело, момчетата и момичетата от клуб „ЛебГо“ направиха едно добро шоу и не се изложиха с това "излагане".

Ето ги Пешо и Рада, с един футуристичен приятел – посрещат всеки посетител...

...в компания на робот, впрочем не единствен там - дали пък вече не е пресилено да се назовава "футуристичен!?.

Посрещат всеки още от начало, без оглед на възраст и ръст...

...щом е приятел на „ЛебГо“.

Малко снимки от петък и събота (в неделя по обясними причини оператора не прави снимки)...
Лего предоставя доста интересни възможности в голяяяям обем...

...като този кран (май с марка „Мамут“ или нещо подобно?)

Бъгита и джипове...

...в наличност.

Още един кран...

...и представител на строително-пътната механизация.

Накъде без представител на култовият „бръмбър“!?!

На който освен че се отваряха врати и капаци, седалките позволяваха да седнеш отзад ...

...ако искаш да слушаш „песента“ на мотора!

А това е представител на „ретро“ автомобилите...който май все пак бе маскиран „роудстър“.

Тъй като се бе „маскирал“ между строителна техника...

...и двуколесни „драгстери“.

...както и спортните автомобили от антуража на едно известно софийско заведение...

Ха...тук двама от главните виновници се чудят как да привлекат вниманието от долния етаж...

Май съжаляваха, че там няма езеро в което да направят една истинска пиратска битка...

А всъщност в града кипеше бурен живот...

Например тези войници пазеха от „терористични“ нападения както „кулата“ офис сграда, така и концертната сцена...

Всяка сграда си имаше своя характерна архитектура и чар...

Като тези две по проект на Ася и реализация – Борислав...

Спечелили ПЪРВО място на „балканиадата“ !!!

Впрочем на живо изглеждат още по-добре...

Може би защото са изградени от „истински тухлички“...

Превозните средства (както се вижда) присъстват като във всеки град...

Старините също не са му „чужди“...

„търговската“ част с магазини, кафета, автосервиз дори ...

Където си пазаруват рокерите и полицайте...

Има си и градска железница...

А колкото до това каква награда са спечелили нашите приятели с тези сгради и сцената с мариачите изнасящи серенада – вижте видеоклиповете ...
Има парна тяга (наградата) както и много интерсно предвижване на автобуса...
Пък атрактивните представители на корпорация "Аз, роботът", привличаха не само вниманието на всички но и на мен – оператора.
„Скорпиона“,“Следотърсача“ (които аз лично бих полвал за бояджия) и Скейтбордистът" (за сега в проект , но пък най-важния крак вече е готов) бяха достатъчно интересни със своите микропоцесорни сърца, да събират тълпата около себе си.
Това е ...
И аз бях там , и аз видях!!!
Който не отиде и не видя на живо, не може да разбере тази "играчка"!!!
Забравих да кача тук клиповете...