Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Някой знае ли за макета на Паскал Паскалев
gzo:
--- Цитат на: Жоро link=topic=2571.msg43821#msg43821 date=1278417900 ---Макетът, за който се разгоря спорът, е с размери 175х105см. Пуснат е в експлоатация през далечната 1968г. Това по данни на сина на Паскал Паскалев.
Мисля, че е излишно да уточнявам мащаба - ТТ.
--- Край на цитат ---
Благодаря за уточнението Жоро !
С това следва да се проправи грешката в описването му тук: http://www.railwaypassion.com/?cid=24
И аз се усъмних в мащаба и за това отворих тази тема. Опитах се направя осмицата заедно с прилежащия мащаб в НО и по груби сметки излиза осова някъде около 240х140 мм. Като гледам обаче как макета стои спрямо околните предмети и ми се струва нереално малък за НО.
Склонен съм да приема ТТ
Топалов, въпреки това би ли качил пак въпросната статия ? Не е проблем да изчисля размера от ТТ на НО. Смятам ще е интересна не само на мен
pach:
То в главата на сайта отдавна много неща има да се оправят сгрешени още при качването , ама екипа не смогва...
:yes:
pavel75:
--- Цитат на: pach link=topic=2571.msg43836#msg43836 date=1278421107 ---То в главата на сайта отдавна много неща има да се оправят сгрешени още при качването , ама екипа не смогва...
:yes:
--- Край на цитат ---
По-скоро чакаме новия сайт и сега сме в неплатен отпуск. ;D
Vlado:
Мда, в голяма грешка съм бил явно... :blush2: ;)
pach:
Спора (то не бих го нарекъл така...) явно е "решен" но г-н Топалов ,
къде са обещаните сканове!?!?!?! :search:
Хайде де, чакаме статията с нетърпение...
Като се има предвид, че някой не са чували за списанието - би било интересно!
:hi: ;D ;D ;D
ПП. за малко да те изправаря - отива да дърпам ПиДиеФ-а! :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия