Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Автомобилната колекция на TANO
TANO:
Зима е. Водата от автомобилите е източена и са заредени с антифриз. Аз пък спрях бирата и я карам на червено вино с лимонада. В съотношение 2 към 1. И същевременно успях да си попълня “Съвременната сбирка” поне дотолкова, колкото да ми стигне за макета.
Две Шкодички (Суперб и Фабия) на КАДЕН. Доста добре пипнати, но за сметка на това пък и евтини. Е, все пак и аз си намерих нещичко за довършване.
Тази Октавия пък така и не разбрах чие производство е. Продават я Vollmer, отдолу на кутииката пък пише Welly. Метална е и като цяло е малко по грубовата от горните две, но все пак е добра и има по готини надписи и емблеми от тях. Една съвременна сбирка няма как да мине и без джип пълен със силови охранители - Сузуки на Ритце.
Оттук нататък е все Херпа. За камиони това е наистина най-добрата фирма. Но винаги има и какво да се пипне по тях – стопове, мигачи, регистрационни табели и т.н. Иначе за леки МПС съм по впечатлен от Брекина, Буш и Ритце.
Това е МВ Атего.
TANO:
Волво
Доста си поиграх по тая Скания, но се получи готино камионче.
Тука стана фал с боядисването на предната решетка на този МАН, но на снимката не си личи много. И отзад падна голямо боядисване, но пък стана много гот.
TANO:
И последно - МВ Актрос
Продължава и попълването на соцсбирката. Има нещо вярно в слуховете, че съм се издигнал в службата – имам си служебна Волга, засега обаче без шофьор. А вдясно се вижда една издънка на Херпа. Това Москве определено не е направено сполучливо – има нещо сбъркано в предния капак. Отгоре над решетката трябва да има козирка – моделчето е ръбесто като паралелепипед.
Ми приятно гледане и наздраве! :drinks:
hristo_t:
МВ Атего - изглежда много добре. Цистерната на Шел също е впечатлеваща.Поздравления за труда ти!!!
lubo_gumata:
Бре бре,в този форум има и други фенове на марката SKODA!!!!! :hi: :hi: :hi:
Колекцията е перфектна :drinks: :drinks: :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия