Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Как да направя надписи
XRISTO:
Хм, мисля че това е в правилната тема:
Трябва да правя декали, а с уорда стават много големи и на най - малкият шрифт.Та, някой да знае софтуер, който да е подходящ за тази цел? :hi:
VaCo:
Adobe Iliiustrator или Corel Draw -това са най-добрите програми за предпечат. Можеш да правиш на практика всичко с точно зададени размери.
XRISTO:
С фотошопа става ли?...защото го имам инсталнат на бг... :spiteful:
eurostar:
Става с Adobe Photoshop, но по-трудно се задават точни размери. А иначе при Adobe Illustrator изображението е векторно, което при малки надписи или картинки дава изключително прецизна линия. Ако го изработваш с Adobe Photoshop, работи на достатъчно висока резолюция (например 600 pxl), за да не ти се размазват пикселите. Размерите можеш да ги определиш с Guides, като използваш сантиметрова скала (Rulers).
XRISTO:
Хе, че то ставало и с фотофилтъра!!!...пък аз си заринах лаптопа с една камара тежки програми...Прав си, даже на 700 пиксела го направих и ако подбера подходящ шрифт сигурно ще се справя отлично. :good:
Сега остава да търся оригинални надписи на различните видове немски вагони и да започвам писането.Е, и шрифта, ама с него все ще се справя някак си. :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия