Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control
Roco Article number 10777
pach:
:pioneer:
mopcku:
Ами съжалявам, че питам, но мисля че е е тук мястото да си задавам въпросите, за което благодаря и за отговорите.
Така случайно разбрах за още едно супер интересна възможност, която мисля да си сложа на макета.
Имам роковската цифрова централа и предполагам, че се вързва към Slave, а светофарите надали се управляват от мишката....
А тази кутия дали може да управлява и стрелки?
Иво
G_GROZ:
--- Цитат на: mopcku link=topic=2588.msg44362#msg44362 date=1279295581 ---
Ами съжалявам, че питам, но мисля че е е тук мястото да си задавам въпросите, за което благодаря и за отговорите.
Така случайно разбрах за още едно супер интересна възможност, която мисля да си сложа на макета.
Имам роковската цифрова централа и предполагам, че се вързва към Slave, а светофарите надали се управляват от мишката....
А тази кутия дали може да управлява и стрелки?
Иво
--- Край на цитат ---
Не съжалявай, че питаш, ами се радвай, че можем да ти отговорим :ok: Щото в цифровото има въпроси дето няма кой да ти каже. Забрави това устройство да го пригодиш за стрелки. Има други за тази цел и не са кой знае колко скъпи. Наричат се декодери за стрелки. Незнам дали е правописна грешка, но светофара в ЖП се казва светофОр. Разбира се и стрелките и светофорите на макета, се управляват от мишката. Естествено ако са с такива декодери. Друг е въпроса дали концепцията на макета налага това или по добре класическите бутонни клавиатури. Колкото до свързването на конкретната джаджа, която имаш, прочети инструкциите на РОКО. Или Пламен - това е човека, който на закуска, обед и вечеря изяжда по една роковска централа. И най - вече, много от темите във форума ще ти дадат верните отговори. Продължавай да питаш, преди да вързваш жици и преди да си пуснал тока, щото понякога горчиво се плаче.
optron:
--- Цитат на: G_GROZ link=topic=2588.msg44381#msg44381 date=1279431363 ---Продължавай да питаш, преди да вързваш жици и преди да си пуснал тока, щото понякога горчиво се плаче.
--- Край на цитат ---
+1 :good:
Трябва да се внимава.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия