Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Жегите счупиха климатиците на 7 ICE-та
turboto:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=2590.msg44384#msg44384 date=1279435298 ---Това са мръсни, грозни, комунистически инсинуации... :spiteful: Пълна лъжа и измама! Само в България и в социализЪма стават такива аварии! В белите държави цялата техника работи безотказно! Аварии, повреди, пожари, експлозии - абсурд просто!!! Там всички служби са на нисък старт, само чак някой да мрънне и веднага тичат да му сменят памперса! Там тя няма нужда от поддръжка, ремонти, не се правят икономии, винаги всичко е в полза на ЧОВЕКА! :lol: :lol: :lol:
Ето и един случай с едни приятели, макар и без връзка с ЖП-то... Но мисля, че доста показателен за т. нар. "бели държави"...
На едно приятелско семейство ......................................... :spiteful: :dance1: :dance1: :dance1:
--- Край на цитат ---
Та случката при мен е още прясна... Пренасяхме си офиса... естествено повечето неща не се сАбраха във великия асансьор който на практика почти не ни влезе в употреба :( та качваме компютрите и познай.... заседна... почнахме да звъним на телефионите, домоуправители и .т на .т отговорни хора... ц.... нищо от 15:30 до към 19:00 нищо и накрая вдигна някаква жена...както и да е намерихме техника който обеща към 20:00 да дойде... е дойде :))) ма на другия ден към 10:30... добре че не съм бил там... защото цяла нощ пазих асансьора...
Та разликата между нас и тях е че там има реални шансове ако се заяде твоята позната да хвърчат глави докато тук аз ще си скъсам нервите а другите ще си пият биричката.
Best Ripper:
А имаше ли човек в асансьора? Не, нали.. Ми тогава за какво да си дават зор.. Ако имаше човек, веднага щяха да дойдат... На Запад ще хвърчат глави на кукуво лято.. Ако тръгнат някого да го уволняват за издънка, веднага ще дойдат профсъюзи, депутати и прочие сволочи. .и накрая пак клиентът ще е виновен.. Ми като вижда, че асансьорът не е изправен, защото го ползва??? Да си носи колата на гръб до паркинга под блока... :dance1: :dance1:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия