ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
Национална среща на железопътните моделисти 2010
Voodoo:
Сем. Борисови от Плевен сме там. Няма да ползваме вечерята и нощувките , тъй като имаме роднини там и
ще им направим едно гости ;)
mgirginov:
Много моля заявките да се правят на посочения имейл адрес. Отнася се за всички заявки, включително и за участниците, които няма да ползват хотела. Спазвайте формата на заявката.
Имам и друга молба. Поради необходимостта да имаме приблизителна бройка на хората, които ще ползват хотела за да коригираме навреме направената резервация, моля всички, които имат намерения да дойдат/макар и не 100% сигурно/ да ми подадат предварителна информация, включвайки близки, деца, дати, туристически пакети и т.н. Това не ги задължава и няма да се приема като заявка. На всички е ясно обаче, че хотелът не е с неограничен капацитет и е нужно да разполагаме с изискваната предварителна информация.
Благодаря предварително.
Best Ripper:
Мога само да завиждам на някои от вас, които като видни западни демократи могат да си направят план за почивка след 3 /три/ месеца... Аз не знам утре какво ще ми е разписанието, камо ли след три месеца... :pleasantry:
Best Ripper:
.
mgirginov:
Моля да не разводняваме темата.
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=2596.msg44553#msg44553 date=1279741079 ---съвместно с www.railwaypassion.com -> няма такъв сайт, оправете си линка, гусин Гиргинов... :drinks:
--- Край на цитат ---
Благодаря :thank_you:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия