ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Национална среща на железопътните моделисти 2010

<< < (22/55) > >>

EMPEROR:
Момчета, темата е за нещо хубаво и хайде да се опитаме да избягваме коментари, които ще доведат до офтопик и ще ни развалят настроението.  :drinks:

mill:
Невероятно преживяване ....нямам думи! С нетърпение очаквам следващото подобно.
Специални благодарности към Vlado за  чудесните лекции на тема теснолинейните железници в България.
Марио Гергинов -  :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
за чудесната организация,за избора на място,за създаването на уникална атмосфера.
Жена ми коментира така: Не очаквах да видя толкова различни хора и в следващия момент всички да мислят като един.Вашето хоби е уникално! :yes:
Приятели -това бяха едни незабравими два дни :hi:

EMPEROR:
muncho, виж клипчето на 101 пост  ;D

evrokoma:
аз предлагам председателя да се слави името му от сега да започва да мисли къде и кога да е следващата среща  :clapping:

http://evrokoma.snimka.bg/other/sreshti.544000  ето част от събитието има и лица от които не съм искал разрешение надявам се да няма сърдити

XRISTO:
Супер!
Ще се радвам да има нови срещи, тоест, тази да не е инцидетна.  :good:
А и се надявам на другата да съм свободен, та да дойда още от началото и да си тръгна последен.  :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия