ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Национална среща на железопътните моделисти 2010

<< < (23/55) > >>

liro4605:
Уникална среща на уникални хора ,както и уникални БГ модели!!!

mill:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=2596.msg47607#msg47607 date=1287989368 ---muncho, виж клипчето на 101 пост  ;D

--- Край на цитат ---

Хахаха-велик беее ,невероятен,почти като нас ;D ;D

P*S  Иии ,ми не знам как се прави нерегистр.да гледат :blush2: , ве Рефиле,ще ги кача на сайт некаде и тогава :ok:

refil:
Алоууу Димитре.
У Фейсбуки ни сам се регистрирал.Опрай си линка майна  :on_the_quiet: :on_the_quiet: :on_the_quiet:

Bodwen:
Събитието беше страхотно!!!  :clapping:
И лекционната част, и карането на влакове следобеда, и вечерния купон... Изживяването беше прекрасно, видя се, че можем да сме сериозни, можем и да се забавляваме  :dance1: :drinks:

Голямо БЛАГОДАРЯ и ГОЛЯМО БРАВО  :hi: :hi: :hi: на колегите, които направиха чудесната организация и реализираха това начинание. Присъединявам се към общото очакване за следваща такава среща, надявам се и аз да мога да допринеса за нейното организиране и провеждане  ::)

Ще опитам да кача на торент клипчетата, които направих и ще поместя линка в тази тема. Но това ще може да стане чак след 2-ри ноември - до тогава съм извън града на чудно място, но с много калпав интернет  :)

Vlado:
Само да споделя, че влязох в сайта на Хоби тв и забелязах, че днес от 17,00 ч. ще има предаване със заглавие Моето хоби: Моделите, което най-вероятно ще е Нашето предаване. Моля, гледайте и споделете после. :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия