ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
Национална среща на железопътните моделисти 2010
EMPEROR:
Г-н Марио Гиргинов, по прякор Айбана, е натоварен с тежката задача да изнамери филмовия материал... а и не само :lol: :lol: :lol:
ankar:
Хайде бе хора ,качете малко видео. :wild:
Сaprycorn:
Ако има рай, то той изглежда както Велико Търново от 22 ри до 24 ти октомври!!!
Над сто души заедно с жените и децата, влакове, песни, танци, невероятно приятелска обстановка, мнoгoбройни запознанства и нови приятелства... Беше страхотно!
Една изключително приятна и полезна среща с господин Алесандро от фирмата A.C.М.Е, която дава повод за оптимизъм за производството на БДЖ вагон тип "B"
Но най-силно се запечатаха в паметта ми невероятно щастливите лица на всички участници в срещата!
Едно огромно БЛАГОДАРЯ! :hi:
toniemi:
--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=2596.msg47653#msg47653 date=1288028113 ---Ако има рай, то той изглежда както Велико Търново от 22 ри до 24 ти октомври!!!
Над сто души заедно с жените и децата, влакове, песни, танци, невероятно приятелска обстановка, мнoгoбройни запознанства и нови приятелства... Беше страхотно!
Една изключително приятна и полезна среща с господин Алесандро от фирмата A.C.М.Е, която дава повод за оптимизъм за производството на БДЖ вагон тип "B"
Но най-силно се запечатаха в паметта ми невероятно щастливите лица на всички участници в срещата!
Едно огромно БЛАГОДАРЯ! :hi:
--- Край на цитат ---
Гледах на снимките,повече от 50 човека нямаше в залата.4-5 реда по 10 стола.Не се заяждам,просто се учудих че няма повече места!Или се лъжа?
mill:
--- Цитат на: toniemi link=topic=2596.msg47654#msg47654 date=1288029098 ---Гледах на снимките,повече от 50 човека нямаше в залата.4-5 реда по 10 стола.Не се заяждам,просто се учудих че няма повече места!Или се лъжа?
--- Край на цитат ---
Те тука си излъган бат Тони.Вервай ми :yes:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия