ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Национална среща на железопътните моделисти 2010

<< < (28/55) > >>

eurostar:
С всички, с които говорих след срещата в Търново, твърдят че са останали много доволни. Аз също. Може би е малко рано да се мисли за втората среща догодина, но вчера излезе предложение да се дискутира и утвърди поне населеното място чрез пул или дискусия. Мястото трябва да е малко китно курортче в средата на България, в което да има и исторически или културни забележителности, парк и минерална вода с бани или санаториуми. По принцип основната цел е да се говори за влакове, но все пак трябва да има и странични занимания, за тези, които искат такива. Трябва да има и достатъчна легова база и удобен път от всички краища на България и/или Балканите.

Двете такива селища са Хисар и Старозагорски минерални бани. Те притежават всичко необходимо за провеждане на такива семинари. Интересното е, че ако прекарате прави линии между Белград и Истанбул, и между Атина и Букурещ, те се пресичат в Старозагорските бани - един убедителен аргумент за Балканска среща.

Моля, помислете и дайте мнение.

Жоро:
И аз съм от тия, дето останаха много доволни. Два дни само за влакове се говореше и откъсването от ежедневните проблеми беше тотално, поне за мен.
Сега, съгласен съм, че следващата среща пак трябва да е на удобно за всички място. НО! И двете места, които предлагаш Жорж са курортни, балнеолечебни центрове и там целогодишно цените са режещи до кръста. Това що касае нощувките и храната. По-добре, ако ще е на друго място - в Стара Загора. Но на мен лично по би ми харесало, ако и следващата среща е вТърново. Ще се превърне в традиция :yes:
Освен това не знам на теб дали ти останало време да се разхождаш по забележителности, но на мен не ми беше до това. Компанията на толкова хобисти беше за предпочитане от една обиколка. Дето се вика, Търново няма да избяга, винаги може да се разходи човек до там.
Ако ще се гласува, аз съм за старопрестолния град!

misho_tabakoff:

--- Цитат на: Жоро link=topic=2596.msg47924#msg47924 date=1288352297 ---Ако ще се гласува, аз съм за старопрестолния град!

--- Край на цитат ---
:good:

eurostar:
Принципно Смайл може да уреди хубав хотел с добри цени навсякъде, но ако той не може, аз ще го уредя. Ония ден се върнах от Хисар и спах в много добър хотел за 20 лева с тв, хладилник и климатик. Предполагам, че като става дума за 100 човека, цената ще е друга. А пък и клубът пак ще поеме някакви проценти, предполагам.

Ще проверя и в самия град Стара Загора, но мисля, че там ще е по-скъпо от курорта.

misho_tabakoff:
Аз в Априлци мога да уредя приятен хотел - Марагидик. Който иска - бърза екскурзия до Троянския манастир.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия