ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
Национална среща на железопътните моделисти 2010
eurostar:
Априлци ми харесва много, въпреки че там видях за първи път пепелянка извън зоологическата градина. Това, което обаче не взимаш под внимание е, че има хора, които пътуват с влак. А град Априлци е доста навътре в планината.
misho_tabakoff:
:angry:Това ми убягна ...
Vlado:
И аз мисля, че Велико Търново е най-подходящото място за такива срещи - удобен пътен и железопътен транспорт, централно място в страната. Но каквото решим всички заедно! :)
Adrian:
Традицията е хубаво нещо - до колкото разбирам всичко е било на 6 ! - така че следващият път пак там ще е и по-лесно за организиране .
Съжалявам ,че не можах да дойда . Но и да добавя ,че ще е хубаво не само от София да се носят модули - подсекциите също - поне по един модул от Пловдив , Варна , Бургас , Русе , Ст.Загора , Сливен - за да има смисъл Национална !
nilfe:
Аз съм за Велико Търново или Габрово. По средата на пътя е и ще е най-добре за всички. Хотелчето беше много хубаво, макар че, жените и децата поскучаха малко. Другото възможно място е от другата страна на Балкана в Казанлък, но мисля, че горните две дестинации са по-приемливи. Габрово не е лошо място, евтино и красиво, пък наблизо са Трявна, Боженци, връх Шипка, за тези които не си говорят за влакове. Но където и да е трябва да има атмосфера. :yes:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия