ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
Национална среща на железопътните моделисти 2010
TANO:
--- Цитат на: Adrian link=topic=2596.msg47933#msg47933 date=1288356486 ---
ще е хубаво не само от София да се носят модули - подсекциите също - поне по един модул от Пловдив , Варна , Бургас , Русе , Ст.Загора , Сливен - за да има смисъл Национална !
--- Край на цитат ---
А така - тия от Троян да донесат сливов модул, тия от Смядово - луканков, бургазлийте - цаца и т.н. Жалко, че в Самоков няма железница - щото ще ни трябва и картофен модул. Само дано следващия път и аз да мога да дойда!
Жоро:
Ха, за малко да пропусна "най-важното". Кухнята в хотела беше убиец. Пръстите да си изяде човек :nyam:
misho_tabakoff:
--- Цитат на: TANO link=topic=2596.msg47937#msg47937 date=1288357805 ---А така - тия от Троян да донесат сливов модул, тия от Смядово - луканков, бургазлийте - цаца и т.н. Жалко, че в Самоков няма железница - щото ще ни трябва и картофен модул. Само дано следващия път и аз да мога да дойда!
--- Край на цитат ---
Шо напра'и бре, 'танасе .... Софиянци да вземат по един кестенов мехлем против ревматизъм, а тия от Петърч да донесат по един зелев сок.... да спори работата.
Жоро:
--- Цитат на: misho_tabakoff link=topic=2596.msg47939#msg47939 date=1288361083 ---
--- Цитат на: TANO link=topic=2596.msg47937#msg47937 date=1288357805 ---А така - тия от Троян да донесат сливов модул, тия от Смядово - луканков, бургазлийте - цаца и т.н. Жалко, че в Самоков няма железница - щото ще ни трябва и картофен модул. Само дано следващия път и аз да мога да дойда!
--- Край на цитат ---
Шо напра'и бре, 'танасе .... Софиянци да вземат по един кестенов мехлем против ревматизъм, а тия от Петърч да донесат по един зелев сок.... да спори работата.
--- Край на цитат ---
БРАТЯ!!! Спрете се, тука има гладни, ний не сме вечеряли още.
Абе момчета ний прАсе ли ще колим :girl_prepare_fish: или влакове ще караме :locomotive: :locomotive: :locomotive:
Adrian:
ми то за ядене май става дума ...никой не казва например какъв ще е следващият БДЖ модел от АКМЕто и дали до следващата среща ще е готов
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия