ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Национална среща на железопътните моделисти 2010

<< < (35/55) > >>

TheJackal:
Така, пак стигаме до извода, че следващата среща трябва да е в град, защо:

01. Удобен транспорт и добра инфраструктура;
02. Леглова база за минимум 150 човека;
03. Зала за конференции с капацитет поне 150 чавека, а ако е за повече, още по - добре, очаква се да се развиваме;
04. Мястото да е такова, че да се усигори достъп на медиите - зависими сме и от тях;
05. Възможност от предния ден да се подредат модулите - това го отчитам като пропуск;
06. Престоя в хотела да е тип "пансион", както бе във Велико Търново.
07. Да има забележителност наблизо.

Ако има още неща за допълване, моля, Вие сте на ход! :yes:

760mm:
Мисля, че Велинград е чудесно място. Имам приятел - шеф на тризвезден хотел, насочен изцяло към семейства - с приятен ресторант, чудно спа; приятна кухня - адски вкусна и музиката е класическа, стари бг песни, рок, балади - семейно. Може да направи отстъпки и много ще се зарадва на идеята; а той самият е много добър фотограф и има връзки и в медии.

TheJackal:
Продължавам да твърдя, че градът трябва да е от големите, та ако ще и в София да е, където смятъм, че е мястото. Пловдив, Русе, Плевен, Варна, Бургас и Стара загора са само вариантти.
Мога да осигуря и аз цял хотел на Пампорово, ама не е там работата. Трябва много внимателно да се обмисли. Все пак думата имат организаторите. :)

Vlado:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=2596.msg47974#msg47974 date=1288415179 ---А иначе за учудените дойдох в 9 и си тръгнах към 17.00.Бях на лекциите и съм впечатлен от информацията, която е изровил Владо, макар и не касаеща пряко моделистките ми щения.  :hi: Положил е колосален труд и е изразходвал доста лични средства и време, което означава, че наистина е влюбен във историята на родните железници.Колко тъжно, че е свидетел на най - срамният им и жалък период.  :blush2:
--- Край на цитат ---

Би трябвало да има клипове и на двете ми лекции, но явно Иво не е успял още да ги обработи и сложи в сайта. Чакаме и представянето на Алесандро. Изобщо има какво още да се види. :)

760mm:
Велинград е уникален с това, че е най-голямата междинна гара по 16-та линия; теснопътна; единствена за България и много от идващите ще имат възможността да дойдат с теснолинейка, ако искат, или пък да се повозят или погледат за колкото пожелаят; а спа атмосферата предлага невероятно бягство от всекидневието и те потапя в дълбините на фантазиите и моделизма.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия