ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Национална среща на железопътните моделисти 2010

<< < (40/55) > >>

eurostar:

--- Цитат на: pach link=topic=2596.msg48155#msg48155 date=1288606587 ---Колкото до "мястото и датата на срещата" - те вече са "известни".

- Близо до град, в центъра на Родината ни.
- и не на последно място ....почти 100 % от присъствалите на събитието са доволни от мястото.

Та така...тоест неофициално...гответе се за догодина по същото време и на същото място да имаме същите (вярвайте ми) емоции, по време на Втората Национална Конференция по Железопътен Моделизъм в България.
--- Край на цитат ---

Пламен, аз съм Стрелец и по природа съм добронамерен. Когато искам да помогна, а пренебрегват помощта ми, малко се изненадвам. Но никога не се пазаря.

- Близо до града - означава 5 лева с такси в едната посока.
- Мястото е добро, но няма минерални басейни, което беше моето единствено изискване.

Иначе казано, не се ли смени мястото - без мен. Няма да ви се "намесвам" повече, защото действително не съм наясно Клубът какви ги е замислил.

pach:
Жорж не се стягай - знам че си добронамерен, но някак не върви при горната статистика , някой (пък дори  и ти) да казва " Не смените ли мястото - без мен" при условие че огромното количество хобисти вече са харесали нещо.
На мен лично ми е все едно къде ще е и не държа да се топвам в минерални басейни,
 щото конференцията не е балнеоложка, а за нашето хоби.
Но все си мисля, че традиция се създава на едно място ...и поне по едно и също време всяка година...
в противен случай що пък да не направим следващата конференция в Чикаго например?????
 :hi: :hi: :hi:

760mm:
Ами ТРЯБВА да е в Чикаго!!!!! Иначе, не се ли смени мястото, без мен!  :music:

Сериозно, това е детско изказване. Иначе минералните басейни са голям кеф; но не пречи да се направи отделна организация за малка среща за каране на влакове в ресторанта + балнео ;)

eurostar:
Ха-ха. Нека да оставим хората да пишат по-адекватни мнения по темата.

Vlado:
На самата конференция, след моите представяния, се разбрахме с Анушка Енева - жената, която партнираше на оператора от hobbytv, да й изпратя до няколко дни презентациите, за да ги използват при подготвянето на филма или там каквото ще бъде за нас. Е, изпратих ги, а тя ми е отговорила. Позволявам си дословно да представя мейла, защото, мисля си, е мил и трябва всички да го прочетат:

Здравей, Владо!
Благодаря ти много за изпратените материали! Съжалявам, че толкова късно ти отговарям!
Видях, че във форума сте ни писали като кабелна телевизия, а ние сме цифрова :) ...
Благодаря, че сте ни отразили там!
Не успях да отворя файловете, които си изпратил, но ще помоля колегите да се включат, понеже съм малко скарана с техниката...
Много се радваме, че ни поканихте на 1-вата си среща! Надявам се да ни поканите и на 101-та!
Успех!
Соня
:)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия