ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
Национална среща на железопътните моделисти 2010
Vlado:
Набързо прегледах програмата на телевизията за цялата седмица, но нищо няма за нас, поне не директно в заглавията на предаванията.
evrokoma:
в 13:00 има едно предаване "дестинация-България"-велико търново ще видя дали не е това предаването :)
topalov:
--- Цитат на: evrokoma link=topic=2596.msg49342#msg49342 date=1289904928 ---в 13:00 има едно предаване "дестинация-България"-велико търново ще видя дали не е това предаването :)
--- Край на цитат ---
Тц, тва го гледам за 10-ти път! Не е това!
И да сме го изтървали, повторенията са поне по веднъж седмично!
emilchaushev:
Предаването е било снощи към 21ч. Имало е излъчване в рамките на 15 минути.. това е инфото
pach:
За понеделник не знам, но принципно би трябвало да е в "Моето хоби"...днес е от 10,30 (минало), след малко от 16,30 и тази вечер е от 22,30.
За сряда е :
02,00
08,00
14,00
и 20,00.
и т.н.
Но кога ще го запишем...
--- Цитат на: Vlado link=topic=2596.msg48629#msg48629 date=1288961187 ---На самата конференция, след моите представяния, се разбрахме с Анушка Енева - жената, която партнираше на оператора от hobbytv, да й изпратя до няколко дни презентациите, за да ги използват при подготвянето на филма или там каквото ще бъде за нас. Е, изпратих ги, а тя ми е отговорила. Позволявам си дословно да представя мейла, защото, мисля си, е мил и трябва всички да го прочетат:
Здравей, Владо!
Благодаря ти много за изпратените материали! Съжалявам, че толкова късно ти отговарям!
Видях, че във форума сте ни писали като кабелна телевизия, а ние сме цифрова :) ...
Благодаря, че сте ни отразили там!
Не успях да отворя файловете, които си изпратил, но ще помоля колегите да се включат, понеже съм малко скарана с техниката...
Много се радваме, че ни поканихте на 1-вата си среща! Надявам се да ни поканите и на 101-та!
Успех!
Соня
:)
--- Край на цитат ---
Може би Владо трябва да звънне на Анушка Енева (която впрочем е програмният директор) и да разбере по същество...?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия