ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
Национална среща на железопътните моделисти 2010
mgirginov:
Няколко пъти помолих за предварителна информация относно участието в срещата, с цел коректно планиране на резервацията. Явно не намирам разбиране. Неделя 15.08.2010 е последният ден, в който мога да увелича бройката на резервираните легла. След тази дата записвания ще се правят до изчерпване на заявените места.
evrokoma:
подадох заявка но забравих да уточня че все още не е 100% сигурно но понеже няма да ползвам пакет предполагам не е от значение
админите едно предложение защо не публикувате списък с заявилите участие така всеки ще си направи сметка сам ли ще пътува или организирано с други членове на форума така някой хора които ще са сами може и да си поделят разходите поне за път мисля че ще е едно удобство за участниците да могат да се уговорят предварително :drinks:
mgirginov:
Напомням, че крайният срок за записване е 24.09.2010 г. Побързайте.
pach:
--- Цитат на: evrokoma link=topic=2596.msg45456#msg45456 date=1283011044 ---...
админите едно предложение защо не публикувате списък с заявилите участие така всеки ще си направи сметка сам ли ще пътува или организирано с други членове на форума така някой хора които ще са сами може и да си поделят разходите поне за път мисля че ще е едно удобство за участниците да могат да се уговорят предварително :drinks:
--- Край на цитат ---
:scratch_ones_head:
XRISTO:
--- Цитат на: pach link=topic=2596.msg45658#msg45658 date=1283404888 ---
--- Цитат на: evrokoma link=topic=2596.msg45456#msg45456 date=1283011044 ---...
--- Край на цитат ---
:scratch_ones_head:
--- Край на цитат ---
Да бе, ако някой ще пътува от Ловеч - ще го возя безплатно.Ама няма такива мераклии, като гледам... ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия