ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Национална среща на железопътните моделисти 2010

<< < (11/55) > >>

Vlado:
Както казах и преди, също ще мога да взема хора, но още не мога да кажа в петък кога ще тръгвам. Нека наближи датата и ще се разберем с евентуални желаещи какво и що.

mgirginov:
Допълнения

Участници
...
72. Васил Илиев Гонгалов - София
73. Илиян Василев Гонгалов - София

Желаещи ползване на хотел
...
96.Васил Илиев Гонгалов   1B+1FB  23.10 - 24.10  33  40
97.Илиян Василев Гонгалов 1B+1FB  23.10 - 24.10  33
98.Малинка Делитимова   1B+1FB  23.10 - 24.10  33
99.Виктор Проданов  1B+1FB  23.10 - 24.10  18

mgirginov:
"Последния влак" хванаха :

Участници
...
74. Николай Бисеров Велков - Heksi, София
75. Димитър Байчев Баев - dimitar_baev, Русе
76. Борислав Димитров Баев - син

Желаещи хотел
...
100.Николай Бисеров Велков  1FB+1HB  22.10 - 24.10  56   
101.Деница Росенова Тачева    1FB+1HB   22.10 - 24.10  56

Желаещи само храна
...
13.Димитър Байчев Баев   L  8
14.Борислав Димитров Баев   L  8

760mm:
Здравейте, очертава се наистина голяма среща!

Сега, да не ме обвините, че излизам с прекомерни идеи, но имам два въпроса:

1.Съобщено ли е на румънските/сръбски моделисти за това? На румънците най-вече им е близо и може би биха имали интерес, ако се пусне една тема в техен форум, да се разходят от Букурещ. Зная, че идват за срещи свързани с други хобита безпроблемно и мисля, че би имало няколко интересни моделиста с интересни модели, ако знаят за тази среща - което ще я направи по-интересна и за нас.

2.Предполагам, че не съм единствения, който е в чужбина. Помислен ли е вариант да се излъчва онлайн? Може да стане само с един лаптоп и софтуер безплатно, или дори със смартфон и програмата Bambuser (www.bambuser.com) с WiFi. Ще се радвам изключително много, ако има едно оставено устройство, което да предава ключови моменти. Благодаря предварително!

pach:
1.Срещата е наречена НАЦИОНАЛНА!
Догодина ще бъде по-голяма - направо БАЛКАНСКА , като ще се постараем да поканим не само румънци, но  сърби, гърци и турци.  Всичките имат добри и много добри макети и моделисти. Както и клубове с история...
2.За онлайн все още чакаме някой да ни подари нужната техника, така че едва ли ще има пряко предаване от конференцията.

Ще четеш форума след 25 октомври за резултатите и снимки от интересните моменти.
 :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия