ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Национална среща на железопътните моделисти 2010

<< < (13/55) > >>

nilfe:
Карам направо към същественната част, без увертюри. После ухажвам. Верно писал си в началото, а ма аз чак сега го виждам.

XRISTO:

--- Цитат на: topalov link=topic=2596.msg47310#msg47310 date=1287345335 ---
--- Цитат на: nilfe link=topic=2596.msg47297#msg47297 date=1287342149 ---Марио, верно бе, дай адреса и името на тоя хотел или комплекс. Та да не се загубим в гората при баба меца.

--- Край на цитат ---

43° 4'59.71"N, 25°40'27.20"E

Копи на координатите и пейст в Google Earth (Гугъл земя) и виждате прекрасно мястото! Същото важи и за GPS навигационните устройства.

За идващите от София: влизате в Търново и през големия пътен възел гоните посока Варна --> в село Шереметя отбивате ВЛЯВО към Арбанаси --> карате 950 м и отбивате в пресечката ВЛЯВО --> карате 1550 м и ВЛЯВО виждате хотела!

За идващите от Варна: не стигате до Търново --> в село Шереметя отбивате ВДЯСНО към Арбанаси --> карате 950 м и отбивате в пресечката ВЛЯВО --> карате 1550 м и ВЛЯВО виждате хотела!

За идващите от Южна България през Шипка и Хаинбоаз: влизате в Търново до големия пътен възел и гоните посока Варна --> в село Шереметя отбивате ВЛЯВО към Арбанаси --> карате 950 м и отбивате в пресечката ВЛЯВО --> карате 1550 м и ВЛЯВО виждате хотела!

За идващите от Русе: зависи откъде ще минете, но главния път е през Горна Оряховица и Лясковец --> като стигнете пътя София - Варна завивате ВДЯСНО --> не стигате до Търново --> в село Шереметя отбивате ВДЯСНО към Арбанаси --> карате 950 м и отбивате в пресечката ВЛЯВО --> карате 1550 м и ВЛЯВО виждате хотела!

Може да се мине и през Търново, но оттам е по-объркващо!

На добър път!

П.П.: Благодаря на Васята за чудесното словесно обяснение!

--- Край на цитат ---

Благодарско, веднага ще вмъкна данните в GPS-а.  :good:

--- Цитат на: mgirginov link=topic=2596.msg47312#msg47312 date=1287345616 ---Нил, винаги се чете упътването!!! В случая, цялата информация е представена още в началото ;D

--- Край на цитат ---

Това, предполагам, и за мене се отнася.  :yes:

Та, упътването:

--- Цитат ---Срещата ще се проведе в хотелски комплекс „Момина крепост” край Велико Търново.  Туристически комплекс "Момина крепост" е разположен в крайградската зона за отдих и туризъм на Велико Търново - парк Ксилифор:
http://trapezitca1902.com/HELP/MomonaKrepost2008.htm
--- Край на цитат ---

Аз не съм от Търново, така че Ксилифор нищо не ми говори.Около Търново е доста голям периметър...А и точен адрес не виждам.Прерових каквото можах, но "Момина крепост" няма точен адрес - явно защото е извън града. :good:
Но поне е можело да се спомене "по пътя към Арбанаси" в сайта.Ако ви кажа парка Баш Бунар в Ловеч има да се чудите къде е това жувотно...Аз си го знам, но не всеки от друг град би се оправил.Ще кажете с питане и до Цариград се стига.Ами затова и питам - защото не ми се спира по пътя да питам.Сърбал съм им попарата на търновските катаджии, а и какъвто съм кутсуз - сигурно първите двама - трима, които река да попитам ще се окажат от друг град или пък ще ми вдигат рамене, че не знаят.И таз попара съм я сърбал неведнъж.  :hi:

liro4605:
Ще помоля някои ако може да постави карта как се стига от жп гарата до хотела.

eurostar:
Виж на картата вдясно от Царевец в гората.
http://trapezitca1902.com/SNIMKI/Drugi/VT-KraigradskiMarshruti-.jpg

Иначе от гарата се стига само с такси (около 4-5 лева).

evrokoma:
.....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия