Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Изчезващата закрита 41ва
n_sirakov:
Със сигурност Елена е много красиво място, а за почивка в балкана е перфектно
liro4605:
:good:Определено зад училището има какво да се види.Особено за хора обичащи историята ни. :hi:
Жалко за линията ,но това че не е демонтирана храни надежди.
гара Златарица
Спомен от последните смесени влакове
jopeto:
Ако стъкларският завод работи, ще има влак. Ако има влак има и линия. Не вярвам да я демонтират. Има доста мостове по линията, които са скъпа работа, за да ги изоставят.Самата линия от друга страна е единствената връзка на Златарица и Елена за превоз на голям товар, който не може да се побере в тир. Това че, в момента е замряло всичко не значи, че по тази линия няма повее да се движи влак. Само да не почнат да я демонтират циганите :blink:
EMPEROR:
Аз понеже половината ми жилка е от Златарица... та и бях събота там... няма да ви описвам в какво окаяно състояние е гарата... Жалко, че не направих снимки, ама повода да бъда там не го позволяваше. Не съм сигурен дали релсите седят все още...
mouvement:
Приятелю EMPEROR, и мойта половин жилка е от там..
Бяхме заедно с колегата liro4605, и аз като теб в първия момент в далечината се заблудих, че гарата е в окаяно състояние, а то се оказа, че приемно здание на практика няма.. В първото мнение, първата снимка е на гарата, т.е. вижда се че от нея са останали 30-40 сантиметрови руини! :sorry:
Това, което си видял е магазията..
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия