Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Панаира в Нюрнберг и/или други хоби-изложения в Германия
j.k.kolev:
Колега, не става ясно какво всъщност разбираш под думата панаир. Ако става въпрос за изложение/Exhibition/, понеже сега се връщам от такова, а и доста съм ходил ще си позволя кратко разяснение. На такова мероприятие по принцип случайни хора няма и всички носят на врата си т.нар. баджове, които са в следните категории: Buyer, Exhibitor, Guest, Press. Повече от ясно е какво означават, като само да уточня, че гости са само тези изрично поканените от фирмите продавачи. Например за изложението в което участвах можех да поканя до трима гости т.е. ей така хора просто няма. По принцип там нищо не се продава, а само се договоря, а последния ден се подаряваха и мостри зависи разбира се от естеството на изложението. Така че сам прецени къде точно е твоето място в този бизнес.
Не знам дали в страните, които говориш има такива тип" Произведено в БГ", "Панаир на книгата", може би аз просто не ходя на такива.
mgirginov:
--- Цитат на: spiritt1974 link=topic=2615.msg44738#msg44738 date=1280325526 ---Не знам дали в страните, които говориш има такива тип" Произведено в БГ", "Панаир на книгата", може би аз просто не ходя на такива.
--- Край на цитат ---
Това са базари, а не изложения. В Германия се правят няколко годишни търговски изложения със свободен достъп, но февруарското в Нюрнберг не е сред тях.
Mixy:
--- Цитат на: mgirginov link=topic=2615.msg44742#msg44742 date=1280327386 ---Това са базари, а не изложения. В Германия се правят няколко годишни търговски изложения със свободен достъп, но февруарското в Нюрнберг не е сред тях.
--- Край на цитат ---
Ами кажете кои са изложенията със свободен достъп, че и мен ме заинтригува.
Ако имат и сайтове, а и ако са на английски ... ще е супер :)
IKAR:
--- Цитат на: mgirginov link=topic=2615.msg44742#msg44742 date=1280327386 ---В Германия се правят няколко годишни търговски изложения със свободен достъп........
--- Край на цитат ---
Браво, точно това имам предвид, ама защо толкова приказки трябваше да се изприказват, за да стане ясно къде искам да ида и за какво.
pach:
И къде всъщност ще ходиш?
(за какво , поне разбрахме...)
;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия