Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Английска стрелка
zazo:
По-точно въпроса ми е за Пико А глайс номер 55224
Ползва ли някой точно такава и какви са му впечатленията. Трябва да реша дали да ползвам такава или обикновена кръстачка пак Пико А глайс 55240
Опасенията са ми че с английските стрелки движението никога не е задоволително, а мястото на което ще се намира ще бъде трудно достъпно и дерейлиранията ще бъдат сериозен проблем. От друга страна ако е със стрелка, а не кръстачка се увеличават възможните маршрути и движението става по-интересно.
pach:
Новото производство дава много добри резултати, независимо от кой производител е. Имаш грешни впечатления (може би) защото всъщност английската стрелка си е върхът на сладоледа (визия и възможности).
Ако се опасяваш може би си вземи такава , но с външни езици (тип Beseler) щото е по-дълга и с по приятни радиуси.
Или пък си вземи една за проби и според твойте наблюдения - прекрои (за кой ли път :spiteful:) макета.
:hi: :haha: :haha: :haha:
При всички положения щом ще е на трудно достъпно място, просто трябва да имаш прецизност при полагането и и после ...шапка на тояга!!! ;)
;D ;D ;D
Жоро:
Благодаря на УВАжаемия г-н ТТопалов, но да ти спестя едно разкарване - "Беселер"-а го отмъкна един виден наш представител в Китай. Има обаче нормална (с вътрешни езици) на промоционална цена от 69.00лв. Мисля, че е твойта :buba:
zazo:
Айде сега някой от тримата да ме осветли що е то беселер, аджеба.
Жоро:
Ми то така не става. Първо кажи какво ще почерпиш, па тогава...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия