ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
Три години Railwaypassion
XRISTO:
Чест му прави това трудно решение! :hi:
Аз лично не бих имал моралната сила да постъпя така , но пък винаги съм се се възхищавал на подобни качества у хората. :good:
pach:
Владо, какво си тръгнал да обясняваш ???:angry: :hi:
Който беше там видя точно как стоят нещата...ако някой се съмнява - ми да беше дошъл да види!!!
:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
Марио е в N-сектата (председателю трябва да спреш да говориш ония глупости за които ти споменах... :yes:)
и тъкмо си помислихме, че ще смени мащаба, той взе че се "освободи от бремето",
което впрочем се "придружаваше" от 5 години лоша любов! ;) :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Спокойнооооо - "проклятието" се отнасяше само за първия спечелил локомотива и не се предава с него!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ПП.Всички които се съмняват в томболата, нека бъдат така добри да изчакат (до края на тая седмица надявам се)
да кача видеоклипа в Тубата и да го гледат ако искат денонощно после (както и да коментират колкото си искат).
Още не съм си инсталирал всички нужни програми на новият (стар) комп.
та от там идва и забавянето ми, както за този и още някой клиповер
така и за други неща свързани с мрежа и компютри... :scratch_ones_head:
toniemi:
Всичко бе прекрасно!Томболата бе черешката,всичко беше истинско,Адри го описа доста хумористично.Четох го два пъти,смях се от сърце.Адри,талатн си :hi: :hi: :hi: :hi:Радвам се че сме обединени от това интелигентно хоби,простаците тук,просто не виреят.За това и обстановката е чудесна :good: :good: :good: :good: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :thank_you: :thank_you: :thank_you: :thank_you:
KRAKOMOBILA:
Постъпката на Марио беше страхотна и съм сигурен, че Миро ще е адски очарован от това и определено ще е на седмото небе! Очакваме неговото включване тук. :)
nilfe:
Идеално си прекарах на този рожден ден. Томбулата беше перфектно организирана и смея да твърдя, че постъпката на ПРЕДСЕДАТЕЛЯ е за почит и уважение. Хвала му за това. Който е останал и с най-лек съмнеж относно коректноста на събитието е в голяма грешка. Повечето хора ги видях за първи път, но останах с прекрасни впечатления от всички. Надявам се, че ще има още много такива рожденни дни. Хвала на организаторите. :good: :drinks: :drinks: :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия