Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Български локомотив серия 01. от FULGUREX
KRAKOMOBILA:
П.П. за 01 - на 1000% съм сигурен, че я правят защото 01.22 е продадена в Швейцария и ще се възстановява. Ако не беше там - нямаше да има модел.
evrokoma:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=1380.msg45516#msg45516 date=1283156242 ---П.П. за 01 - на 1000% съм сигурен, че я правят защото 01.22 е продадена в Швейцария и ще се възстановява. Ако не беше там - нямаше да има модел.
--- Край на цитат ---
ми да им продадем по една машина от всички български серии щом такъв бил начина да ни обърнат внимание :pleasantry: и тогава ще има и файтъри и 46 и 42 и всичко що ни иде наум :dance1: :dance1: :dance1: май са размечтах много :pardon:
KRAKOMOBILA:
Мда - размечта се.. То 42 (а и доста други серии) няма за нас ние ще продаваме - не така. :D
Vlado:
Поразгледах в нета за цени на модели на Fulgurex... главата ме заболя, а аналгинът не помага... :swoon:
http://www.rittech.ch/en/mod_H_en.htm
evrokoma:
ама пише че тези модели са колекционерски и въпреки всичко сета на митропа от 2 вагона е 828лв което ще рече на вагон по 414лв ...dispatcher... тея вагони от злато ли са за тея пари мое се вземе цял сет на роко :spiteful:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия