Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Български локомотив серия 01. от FULGUREX
widowmaker:
Всичкият коментар идва в следствие репликите "от какво толкова е направен, че е толкова скъп?", "златен ли е?" и т.н., типично по български.
И типично по български ако ние сме от другата страна на барикадата ще имаме съвсем друго виждане. Т.е. по български мерим с аршина, с който ни устройва.
Интелигентният човек би трябвало да може да погледне извън капаците, ограничаващи собствения му мироглед.
mgirginov:
--- Цитат на: widowmaker link=topic=2646.msg45616#msg45616 date=1283299107 ---Всичкият коментар идва вследствие репликите "от какво толкова е направен, че е толкова скъп?", "златен ли е?" и т.н., типично по български.
И типично по български ако ние сме от другата страна на барикадата ще имаме съвсем друго виждане. Т.е. по български мерим с аршина, с който ни устройва.
Интелигентният човек би трябвало да може да погледне извън капаците, ограничаващи собствения му мироглед.
--- Край на цитат ---
:good:
pach:
На истина няма какво да делим...
...dispatcher...
Важното е изцяло наш модел на парен локомотив!!!
:yahoo: :yahoo: :yahoo:
XRISTO:
Ами това, че един ще си го купи, а друг - не, смятам не прави единият по - голям моделист от другия.Пък и какво значение има кой е по - голям?!Аз специално, не се занимавам с хобито за да съм "голям" или да се доказвам на някого от вас - доказал съм се в други области, поне така твърдят хората.Правя го за собствено удоволствие и винаги ще е така - в момента, в който хобито спре да ме радва, а започва да ме натоварва, веднагически го захвърлям.Е, не вярвам това да стане. :hi:
Gervasii:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=2646.msg45638#msg45638 date=1283335614 ---Ами това, че един ще си го купи, а друг - не, смятам не прави единият по - голям моделист от другия.Пък и какво значение има кой е по - голям?!Аз специално, не се занимавам с хобито за да съм "голям" или да се доказвам на някого от вас - доказал съм се в други области, поне така твърдят хората.Правя го за собствено удоволствие и винаги ще е така - в момента, в който хобито спре да ме радва, а започва да ме натоварва, веднагически го захвърлям.Е, не вярвам това да стане. :hi:
--- Край на цитат ---
:good: :good: :good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия