Eпизод 17 : " 17 мига от пролетта"
Ден 2 ри ...очакването е ужасяващо...кой ще направи първият ход ...?
Ето 17 иzстрадани мисли на участниците , специално за драгия зрител :
P-аprycorn : ...мамка му , поне да беше 2-ра!...кой знае кога са я шибнали тая 2-ка отпред...а , аз знам бе !
З-оро : В събота задължително ще потъркаляме една такава , тоя ще ме умори (усмихва се)
U-vo : ...

това са вагоните , намерил съм ги тънкана , само ще изчакам 28 ми , 9:59:59 и праскам 100-тарката ...иначе я имам...ама е DB...Deee Baa ...maa...mu
S-oniemi : баси , и двете талиги за зацепени, а за нищо не ми става...обаче някой ако ме подкупи с шаси и талиги на 499-ka - негов съм !
D-ervasii : ....еее, и на тоя ако му липсват изолатори !!! ?
The4akal : (чисти замислено пистолет "TT" , загадъчно се усмихва...)
M-star : ...Локът е страхотен! Казвал съм го неведнъж. Всичко е толкова дозирано според всички правила на модерния графичен дизайн и като цветове, и като мащаби... Само не в този мащаб, че спирам да го мисля... И ако може нищо да не мига и да присветква. Според мен сега е много хубав. Не си струва да се съсипе заради един търг...
Т-rasimirt : ... смешник...аз продавам 42 лока , той с един обра овациите ...
M-lado : ....ще го заровя и ще го маскирам с баластра ! С повечко С-200 ...
P-uncho : ....Мечтата ми е след като си набавя нещата за макета,да си събера кинти и да си купя една 244 - ka .С декодер - както си му е реда.Бат Adrii ми напълни душата с tова бижу ...
B-asko58 :...ще ми откъснат главата за тоя лок , трая си ...
М-lado : ей тва , баластирането е голяма работа ...а лока обработвам и му намирам място на макета .Нищо не трябва да се губи , ей...
Tabak-on : Тоя Адри ! Така сладко ме връща към корените !! Ще му подаря
този вагон заради това ...
M-rakomobila : ...баси , омръзна ми да съм 16-годишем мъченик ! И аз искам този лок ...а все нямам пари, мам'а му стара...
A-mperor : ... и да го спечеля къде ще намеря още един ? - трябва да са два поне отпред ...
Мat-si : ...нека си мислят к'вото си искат ...аз му имам телефонаааа ,ххааххх
М-ach :... какво ста'а тук - тишина , а защо - не е ясно!!!?
Уважаеми зрители , в този епизод ви запознахме с терзанията на участниците .
Тук сериалът спира - временно - поради стачка на сценаристите !
Моли ви , всичко до тук да бъде прието с усмивка и на майтап , въпреки напрежението и спортния хъс !
И да паднем и да бием - пак ще се напием , нъл