Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
kremena:
Имам предвид Шкода на БДЖ.То е ясно че DB или OOB са по бьрзи от нашите влакове. :hi: :hi: :hi:
bdz43r:
--- Цитат на: Mixy link=topic=312.msg79272#msg79272 date=1339570785 ---Къде у нас работят тези локомотиви? Някой има ли снимки?
--- Край на цитат ---
За сега нямат редовни влакове, но RCA(ÖBB) са лицензиран превозвач в България и на всеки 6 месеца техен Таурус прави по няколко кръгчета, защото иначе ще изгубят лиценза.
Ето техен локомотив на гара Повеляново:
lubomir:
Пиниза е да удържат до пускането на Видин мост. След това ще поемат МТВ-тата. Поради това нашите се разбързаха да продадат товарни превози, щото след пускането на моста финала ще е до няколко месеца, ако не се промени нещо кардинално!
Loco-motion:
То не е голяма тайна. Още миналия октомври бях пуснал в моята тема превода на една статия, на която бях попаднал - Австрийските федерални железници бяха поискали близо един милиард евро държавен заем за програмата си за развитие и от тях около 400 млн. бяха по перо нещо от рода на "диверсификация на дейността на концерна в Югоизточна Европа чрез придобиване на местен товарен оператор".
П.С. Какво е МТВ? Международен товарен влак?
pach:
Някой да има информация за първоначалния цвят на приемната сграда от гара София?
Аз си спомням че преди да я разрушат през 1972 г. беше изцяло в жълто.
Питам за доста по-стар период - веднага след построяването и, докато е била едноетажна.
Намерих една оцветена картичка от тогава и искам да проверя цвета.
Има логика да е верен (страшна изненада за мен :blink:) цвета, щото дори и да не е имало цветна фотография,
фотограф-художника смятам, че би се придържал към основните цветове с които е била сградата.
Дали някой ще знае този цвят?
:search: :search: :search:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия