Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (237/637) > >>

nilfe:

--- Цитат на: liro4605 link=topic=312.msg81822#msg81822 date=1347874733 ---Има 2ра възможност,но какво да е лепилото? :scratch_ones_head:

--- Край на цитат ---

Горещо ти препоръчвам лепило на Tamiya. Идеални е за твоя случай. Леко разтваря пластмасата и слепването е перфектно. До сега не е имало модел на влак, който да не съм залепил. Първо почисти повърхностите от старото лепило. Ползвай Tamiya с бяла капачка:

http://www.ebay.de/itm/TAMIYA-87003-ZUBEHOR-TAMIYA-CEMENT-PLASTIKKLEBER-40ml-NEU-/220866598077?pt=Standmodelle_Baus%C3%A4tze&hash=item336cacd4bd

Vlado:
Аз ползвам лепило на Пико и досега нямам забележки. За сведение седмиците са лепени само с него.

Rizar:
Аз също ползвам лепило на Пико и съм доволен, лепенките не падат...  :)

nikolay.andonov:
Здравейте.Искам да попитам колко локомотива мога да карам с PIKO1 преди да сложа PIKO2.В момента сьм с 2 локомотива на PIKO и един на ROCO.Мисля да удьлжа трасето.От какво зависи

Adrian:
 PIKO Digi 1 е цифров блок за управление за железопътния модел, базиран на стандарта DCC. PIKO Digi 1 поема контрола на локомотиви и други елементи на железопътната мрежа. Тук, в първия етап 2-3 локомотиви се експлоатират едновременно, както в начален комплект с PIKO Digi 1 AC адаптер доставя единствената енергия за експлоатация на 2 - 3 локомотиви.

(това нашепва Гугълчо)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия