Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (253/637) > >>

Rizar:
Ясно. Ще имам в предвид като има следваща поръчка да си взема бяла баласт тоест сива.  :hi:

nikolay.andonov:
Искам да попитам,дали от европейските производители(PIKO,BRAWA,ROCO и.т.н.)има модели на Shinkansen,вьпреки че е Японски влак. :drinks: :drinks: :drinks:

daddy_g:

--- Цитат на: nikolay.andonov link=topic=268.msg85242#msg85242 date=1357242278 ---Искам да попитам,дали от европейските производители(PIKO,BRAWA,ROCO и.т.н.)има модели на Shinkansen,вьпреки че е Японски влак. :drinks: :drinks: :drinks:

--- Край на цитат ---

От европейските - не..иначе други има
http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Shinkansen+ho&_sacat=0&_from=R40

nikolay.andonov:
Много ми хареса този от 12000 $.Ама трябва да отида до гарата да ми отпуснат един локомотив за скрап.То за толкова пари истински влак ще си купя,не моделче. :) :) :)

Rizar:
Това вече е прекалено, за толкова пари в лева една боксионера, гарсониера човек ще си вземе вътре да си направи голям макет.......
Европейски фирми не произвеждат шинхансена поради простата причина че няма интерес и доход които ще препокрие разходите.  ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия