Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
pach:
code 81 = 2.07 mm като това е кода на ТТ-релсите от Tillig, докато
тези от code 83 = 2.108 са същите "Т"-профили, но за Н0!!!
Често пренебрегвано, заради близкостта на двата размера! ;)
BaHkaTa:
--- Цитат на: HIPO76 link=topic=268.msg87226#msg87226 date=1361791802 ---...
1.Съвместими ли са стария модел релси на PIKO U-образен профил и по-новите на същата фирма.
...
--- Край на цитат ---
Отговора на въпроса ти се крие в този продукт, който за съжаление не се произвежда, но пък все още може да се намери. Представлява преходна къса релса изцяло от ламарина, която прави плавен преход от П към Т профил. В комплекта на релсата има и два вида щифтове едните са за код 83 (равни) а другите за код 100 като показаните от Pavel75 с лека разлика във височината.
Roco G1/4 adapter track Продукта е на Roco но съвсем успешно го ползвам за преход от старо към ново Piko. Просто цвета на траверсната скара прави впечатление.
Успех :hi:
HIPO76:
Здравейте, новак съм в тази област и моля за мнение!Мога ли да ползвам стрелки на PIKO от новия модел линии т-образен профил и старите линии от п-образен профил!Съвместими ли са старите и новите линии?
Предварително благодаря! :hi:
toniemi:
--- Цитат на: HIPO76 link=topic=4035.msg87238#msg87238 date=1361810096 ---Здравейте, новак съм в тази област и моля за мнение!Мога ли да ползвам стрелки на PIKO от новия модел линии т-образен профил и старите линии от п-образен профил!Съвместими ли са старите и новите линии?
Предварително благодаря! :hi:
--- Край на цитат ---
Здравей!
По твоят въпрос:Продават се преходни релси,от единият профил към другият!
Rizar:
Здравейте! Искам да ви питам понеже мисля да си правя витрина за моделите или по- точно дядо да ми направи, горе- долу какви са нормалните размери на една витрина за композиции, и товарни и пътнически в HO? :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия