Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
liro4605:
Аз лично си падам по по-нестандартни неща и материала който съм използвал вместо стъкло за който ме"светна"един съфорумец (за което :hi: )ми даде възможност да импровизирам.По-късно се сетих,че с вералит самата витрина можеше и да се направи в крива ъглово,но за другата ще знам.Можеш да си направиш дължината според дължината на съставите ти.Височината тук е 11см ,а дълбочината 10см.Това дава възможност на ред да са и по два коловоза като задният може да е повдигнат на 1-2см(тук това още е в проект).Вералита се гъне и може да се навие на руло инак няма как да отвориш изцяло витрина с дължина 215см на стена 340см.Ако използваш за гръб по дебела плоскост и захванеш лавиците за нея с дълги видии то може и да нямаш страници и да си гледаш челото или опашките на влака както е в случая.Вобще възможности много и то различни от стандартна кутия :hi: Тук имам още много работа ,но ще стане ...
Vlado:
Сетих се и за витрината в клуба:
Ако желаеш и ти е удобно, заповядай в клубното ни помещение! Даже размери на място ще можеш да вземеш.
nilfe:
Ето един немец как ги прави. Има и размери.
http://www.ebay.de/itm/370538720713?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
Best Ripper:
Владо, снимайте витрините странично под ъгъл, за да се види добре стъпаловидното подреждане, така се губи представа за реалната подредба на влаковете... :hi:
Vlado:
Венци, каквато снимка първо намерих, такава пуснах! Но иначе ок, ще потърся и под друг ъгъл. И ако има, ще я пусна тук за онагледяване. :good:
п.п. Май намерих подходяща:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия