Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (267/637) > >>

Rizar:

--- Цитат ---Ако желаеш и ти е удобно, заповядай в клубното ни помещение! Даже размери на място ще можеш да вземеш.
--- Край на цитат ---
Аз съм идвал, но витрината не съм я видял, може да не съм и обърнал внимание, на мен толкова ми хареса макета...  :)
Благодаря много на всички за отговорите,  :hi: определено ми помогнахте, дадохте ми различни идеи. И да си призная изобщо не съм се сещал че ако има стъкло поне от едната страна на витрината както liro4605 е направил композицията може да се вижда отпред и отзад, което си е супер.  :good:

Adrian:
Хубаво е да видиш витрините на ritchie  - на мен мн ми харесват

Rizar:
Искам и да попитам една композиция начело с BR 218 и тези вагони...  http://www.hobbyland.bg/Trains/pytnicheski_vagon_2nd_cl_db_ag_v/product_3815.html
Колко вагона горе- долу трябва да има? В момента имам 3 има ли нужда да увелича вагоните или така са добре?

Best Ripper:
Колкото повече, толкова повече - рекъл Мечо Пух и хвърлил топа от свръхдоза...  :pleasantry: Майтап бре! Ама дължината на композицията и на макет, и в истинска гара зависи от дължината на коловоза. Ти си прави сметките. Иначе такива пътнически вагони се слагат и до 15 бройки. Определя мястото.

Rizar:
Да, прав си.  :) Зависи от местността в която пътува влакът. Колко човека попринцип пътуват с този влак... говоря за реалността.  На моя макет идеално седят на гарата тези 3 вагона, максимум 4 да са...
Благодаря за отговора!  :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия