Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (271/637) > >>

fpk1999:
Здравейте!
Отдавна се чудя за следното:
http://locopage.piwigo.com/picture?/27527/category/133-2003_10_bulgaria_greece
На горната снимка първият и третият вагони серия 47 вижте на покрива какви "неща"(и аз не знам как да го опиша) имат.
Забелязвал съм ги на други снимки,но не всички вагони серия 47 ги имат на покривите си.
Някой ли знае какво представляват и за какво служат обектите на покрива на вагоните?

Сaprycorn:
Това е  вентилацията за купетата на вагоните. Дефлекторите на 47 серия са монтирани асиметрично от страната на купетата, затова ако гледаш вагона от другата страна не ги виждаш.

Ники Ботев:
Здравейте прятели,имам нужда от информация.Наскоро ровейки се в Баухаус,попаднах на едни дъски с размер 250см/80см/1,8см. 
Повдигнах една,помислих,че е балса.Става въпрос за пауловния.Дали някой е работил с това чудо неземно,става ли за плот за макет? Предварително благодаря.

Boris 2-12-4:
Здравей!

Попитай и в сайтовете по корабомоделизъм и тези по моделно самолетостроене.
Обаче само тези, които се занимават с модели от нулата, така нареченото от ленивците, скрачбуилд. Щото при тези ,които се занимават да сглобавят само от кутии - китове и набори, често дават съвети бла-бла , само да насилват клавиатурата. Трябва Ти човек практик, а не  чичко Гошков копипействач - звучи съвсем по български ,а?!? :diablo:

Съжалявам, на този етап не мога да Ти дам такива адреси. Може би по-късно, когато един колега от музея се върне...

Бъди здрав!!! :drinks:

KRAKOMOBILA:
И аз имам въпрос - искам да си направя витрина с размери - дължина 3.60м, височина 90 см, дълбочина 15 см.

Препоръки какъв материал да използвам, че да не се огъне през средата ? Целта е витрината да няма прегради за да може да се сложат релси от край до край.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия