Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (32/637) > >>

pach:
 :search: :search: :search:
По старите моделисти и колекционери и всички специалисти могат ли да се произнесат за качеството но този локомотив , производство на "TRIX HO" кат.№ Т22853 ?
Интересува ме детайлност , задвижване, недостатъци и т.н.

И въобще каквото се сетите за него (също и от историята на прототипа му - Т12)...
Сещам се ,че в някой сайтове го срещам и като означение различно от това на К.Р.Е.V. - Т12 а именно като Т11(?) това какво е по-раншна версия или какво...???

Благодаря   ;D :hi:

CaLLlo:

Trix 22854 BR74 - "бюджетен" локомотив или....

http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,1435.msg20189.html#msg20189

pach:

--- Цитат на: CaLLlo link=topic=312.msg28897#msg28897 date=1254216214 ---
                     Trix 22854 BR74 - "бюджетен" локомотив или....

http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,1435.msg20189.html#msg20189

--- Край на цитат ---

:hi: :hi: :hi:
 :blush2:Знаех си,че някъде имахме ...ама не го намерих! :blind:
Благодаря Саше!
 :hi:

Сaprycorn:
Пацо, защо точно от триксовият модел се интересуваш? Моделът на Роко е много по детайлен и мисля дори, че е по евтин от този на Trix.

pach:

--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=312.msg28907#msg28907 date=1254231233 ---Пацо, защо точно от триксовият модел се интересуваш? Моделът на Роко е много по детайлен и мисля дори, че е по евтин от този на Trix.

--- Край на цитат ---

Ами видях го на последната страница в каталога на конрад и то в І епоха, нещо ме удари по главата в тоя момент и ... пък цената е такава , щото мноооого го заглеждам нещо ...при това не е в моя мащаб, но изкушението е голямо.
Нали знаеш понякога като ти влезне муха в главата и ей нА...тръгнах да видя историята му, снимки, чертежи се оказа че имам ...въобще в момента сам съзнавам, че нещо ми хлопа, ама... :unsure: :wacko: :bad: :fool:
пък ти с тия лафове за бате Роко съвсем не ми помагаш в щуротиите  ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия