Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (328/637) > >>

l-donovan:
Много благодаря,за бързите отговори!Да сета който показах си мислех да е за първоначално набавяне на релси,захранване и някой вагон,за да може да имам някаква стартова композиция и релсов път по който да се движи!Но наистина този сет май не е най-разумният вариант.Може би по-разумен вариант( и след като спестя някой лев) е да мисля за дигитален стартов сет с цифров декодер и дистанционно управление,което да влиза в употреба и за напред примерно този:
http://www.hobbyland.bg/Trains/digitalen_startov_set_s_lokomotiv_i_3_vagona/product_3923.html
А това димогенероторче скъпо ли е?(освен,че и трябва да имам декодер)
Мерака е наистина много голям,а кашата още по-голяма.Може би така не съм се запалвал по нещо и като бях малък.Разглеждайки макетите видях невероятни красоти!Надявам малко по-малко и аз да се сдобия с някоя красива влакова композиция!
Поздрави!

pavel75:
Не искам да ти се бъркам в избора, но бих те посъветвал да вземеш стартов цифров сет на Роко. Не, че на Пико центаралата е лоша, но на Роко Пламен направи превод на български и доста хора имат такива централи. При нужда вероятността да ти помогнат е по-голяма.

fpk1999:
Здравейте,ЖП моделисти!
Кога са закриха гарите Звъничево и Сестримо?
Искам,ако може датата да е с точност до месец.

fpk1999:

--- Цитат на: fpk1999 link=topic=268.msg91897#msg91897 date=1381777127 ---Пак имам въпрос!!!Искам и отговooooooooooooooooр!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wild:

--- Край на цитат ---
Предполагам,че всеки специалист ще може да отговори на следващата ми питанка,понеже е свързана със сега-действащото разписание:
8640 тръгва от Ямбол всяка сутрин и се движи до София...
А как така при връщането си под номер 8641 в електронния пътеводител стига само до Стара Загора?Как така на другия ден тръгва от Ямбол???Няма влак до Ямбол,след като 8641 пристигне на Стара Загора,с който композицията да се придвижи до Ямбол,за да потегли от там на другия ден!!!?

????????????????????????????

bdz43r:
В Ямбол няма и ЖП линия, така че очевидно никакъв влак не тръгва от там.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия