Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (34/637) > >>

Сaprycorn:

--- Цитат на: pach link=topic=312.msg28937#msg28937 date=1254289476 ---Обаче сега вече съвсем ме ошашави...
На Роко цената е 149 евро и то го имат само в ІІІ епоха на DR.
Имаго и в Рейнолдс но и там е 178,18 $ ...
А в Конрад на Трикс е "едва" 84,95 евро!
Загубих си май съня вече...
Дано да намеря повече данни за детайлността,  щото макар и да не съм истински колекционер според ширещото се тук ммм...грешно понятие, държа за парите си да имам детайлност в модела максимално близка до действителният прототип.Не мога да си позволя "мерцедеса" на фирмите , но пък и не бих искал да плащам за стартов локомотив от типа на детските играчки.
А много доброто представяне на Любо  :hi: на този локомотив ме хвърли съвсем извън "играта"!!! :bad: :bad: :bad:

--- Край на цитат ---
Ето една снимка на Роко Т12. Снимката е от ebay, не е много добра, нo става ясно разликата с Трикс. Има един комплект на Роко кат.номер 43026, комплекта съдържа Т 12 и два сдвоени триосни вагона KPEV.

toniemi:
Момчета,слушайте, щото няма  да питам по два пъти :yes:

Трябва ми схема или чертеж на кинематиката на куплунзите на вагон.Принципа на действие.Трябва ми за мотрисата дето я направих.Аз имам такива вагони,но са ми на вилата.Благодаря предварително :drinks:

Сaprycorn:
Тони виж тук, дано да ти е полезно:
http://www.roco.cc/index.php?id=15&Anfangsposition=99&artikelnummer=40343

toniemi:

--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=312.msg30721#msg30721 date=1257356511 ---Тони виж тук, дано да ти е полезно:
http://www.roco.cc/index.php?id=15&Anfangsposition=99&artikelnummer=40343

--- Край на цитат ---
Не придобих представа.Май ще трябва да го видя на живо.

Сaprycorn:
Задължително трябва да го видиш на живо. Но да знаеш, че е голяма играчка да си правиш сам кинематиките. Аз съм си играл с кинематики между локомотив и тендер (едностранни), при това с готов чертеж, и ми е отнемало по няколко часа упорит труд. По-добре си купи готовите кинематики на Роко, продават се по 12 бр. (за 6 вагона). Този на линка е за по-къси вагони (до 140мм.), имат и друг модел за вагони над 140 мм.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия