Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
pavel75:
Здравей,
аз го имам този модел. Според мое мнение си заслужава. Доста е детайлен. Ако някога идваш към Клуба ще се разберем и мога да го донеса да го видиш и да си прецениш сам.
l-donovan:
Благодаря много!И аз реших да го закупя,защото все още нямам БГ локомотив,а този ми изглежда с доста добро качество !Много ми се идва към София да се запознаем,да разгледам клубът,клубното трасе,защото и от клиповете личи колко е красиво и с какъв професионализъм е направено всичко,но незнам кога ще имам възможност,тъй като и работата ми напоследък ме е притиснала много!
Поздрави!
:hi:
Иван
evrokoma:
От къде си? Аз съм от Добрич и също мога да ти го покажа за да го разгледаш детайлно
l-donovan:
Благодаря много,но няма нужда,защото вчера го поръчах &bgflag
От Сливен съм!
Поздрави!
Иван
Величко:
Здравейте. Едно въпросче имам:
Вчера си поръчах нещичко от липето и точно в момента на плащането ми прекъсна нета. Дадох рестарт на страницата и систевата автоматично ме отхвърли, искайки име и парола. След секунди получих и смс, че сумата е изтеглена от картата в посока липето, но влизайки в моя профил няма и помен от "сделката". Бонуса си седи в същия вид, а го бях включил в сумата, при поръчките също няма и следа, а парата я няма :angry: Та каква е процедурата оттук-нататък? Да пиша мейл ли, да изчакам ли или друго нещо?
Благодаря.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия