Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (344/637) > >>

TheJackal:
Ако сумата при превода към Липето отговаря на тази която си превел, то от Липето трябва да получиш емейл. Изчакай 2-3 дена. Щом имаш потвърждение и от банката, че сумата е тази, чакаш да те уведомят от Липето кой е номера на пратката с "DHL".

Величко:

--- Цитат на: TheJackal link=topic=268.msg94236#msg94236 date=1395848332 ---Ако сумата при превода към Липето отговаря на тази която си превел, то от Липето трябва да получиш емейл. Изчакай 2-3 дена. Щом имаш потвърждение и от банката, че сумата е тази, чакаш да те уведомят от Липето кой е номера на пратката с "DHL".

--- Край на цитат ---
Да, сумата отговаря. Но проблема е, че не са ми премахнали бонуса, който съм ползвал, а друг път го калкулират веднага, а мейл пращат като я пускат към Бг! Сега ми остава същият бонус, и ми дава право да го ползвам!?

Best Ripper:
Бонусът се приспада видимо /променя се реално/ чак след като в липето са ти обработили пратката и са я приготвили за експедиция... Така че вариантът ти е са следиш статуса на поръчката и да изчакаш...

Величко:

--- Цитат на: Best Ripper link=topic=268.msg94242#msg94242 date=1395854262 ---Бонусът се приспада видимо /променя се реално/ чак след като в липето са ти обработили пратката и са я приготвили за експедиция... Така че вариантът ти е са следиш статуса на поръчката и да изчакаш...

--- Край на цитат ---
Ами досега винаги са ми взимали натрупания бонус от предишни покупки, на момента. А новият се натрупва след като я обработят, но в случая си седи старият и вьобще не фигурира като заявка, поръчка и квото се сетиш, направо мистерия. А парите са изтеглени от сметката с подаденият от мен бонус......... 

JORDAN:
Отиди в банката, която е издала картата и ги помоли да канселират това плащане.

После пак ще си направиш поръчката.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия