Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
gregary:
Моделът е на KIBRI.
Тук има строителна техника и богат избор.Но,всичко е "баузац" - за сглобяване.
l-donovan:
Благодаря много,Gregary!!!
Поздрави!
:hi:
hristo:
Предполагам повечето от вас са се сдобили със сета на "TILLIG" от трите български хладилни вагона. Лично аз по-лошо изпълнени откъм движение вагони скоро не бях виждал. Мислех си, че 2014г. няма как да има вагони които да се движат трудно, но уви. Пътническите вагони на "TILLIG" по принцип вървят супер, но с тези това не е така. Единичните хладилни вагони от миналата година също вървяха зле, но тези от сета, поне този които попадна при мен, са просто ужасни.
Та, питането ми е, дали и при вас нещата са така и ако "да", то как решихте проблема?
Поне при мен колелата опират в калотките, но мисля,че не това е сериозният проблем. Като, че ли самите оси много "играят" в буксите, а това не знам как да го отстраня, поне засега?! :(
Filip Andonov:
Имам пет от предишните. Колелата играят и опират в спирачките. Чудо е, че не изпадат в движение, много лошо изпълнение са. Обаче не се притеснявам особено, все пак са товарни, нека си се движат трудно и да си скърцат колкото си искат. А дали имаш от онези зърновози, червените, които бяха пуснати миналата година ? Хладилниците на Тилиг ще ти се сторят с доста високо качество :)
hristo:
Не, от тях нямам! Пропуснах ги заради цвета. Нещо това червено не ми хареса. Не знаех, че и те се движат лошо.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия