Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
pach:
Някой да знае днешното състояние на Централна гара София!
До къде стигнаха с реконструкцията, от къде се отпращат влаковете и къде са в момента билетните каси?
:hi:
D2:
Влаковете си заминават нормално,но трябва да видиш на централното табло в голямата чакалня от кой коловоз заминава интересуващият те влак,слизаш с ескалаторите долу и веднага завиваш на ляво,пак на ляво,продължаваш напред и леко в дясно са билетните каси.Подлеза под коловозите си функционира нормално,така че спокойно си отиваш на перона и на коловоза от който ти заминава влака. Приятно и безаварийно пътуване
Vlado:
Дискусия за ремонта на Централна гара с много и актуални снимки от реконструкцията:
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=121040301#post121040301
pach:
Нали не очакваш да изчета 90 страници за да си отговоря на горния въпрос.
Благодаря Влади, вече ми дадоха отговор на интесеруващото ме!!!
bazitov:
Намерих интересна информация за типовете товари, които се превозват и съответно с какви вагони, както и описание на типовете индустрии, които могат да се срещнат покрай линиите. В същия сайт има и информация за гари - къде, какво и защо го има.
НО наблягат на британските железници, та въпросът ми е откъде мога да намеря такава информация за Швейцария, предполагам, че ще бъде на немски, което няма да е проблем, но не знам термините и съответно едвам намирам информация.
:hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия